Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Personvern

Når du bruker nettsidene til Computas legger nettleseren din igjen elektroniske spor og informasjon. Informasjonen benyttes til å bedre innholdet på nettsidene. Personvernerklæringen forteller hva som samles inn, og hvordan vi bruker informasjonen.

Ansvar

Computas er ansvarlig for innhenting og bruk av dataopplysninger som gjøres i forbindelse med drift og vedlikehold av www.computas.com. Google er databehandler og leverandør av webanalyse.

Opplysninger som samles inn, lagres på egne servere som driftes av Computas. Det er kun Computas som har tilgang til opplysningene.

Automatisk lagring av informasjon

Computas.com benytter som de fleste andre nettsted informasjonskapsler («cookies»). Informasjonskapsler er små tekstfiler som nettstedet lagrer på datamaskinen din for at tjenesten skal virke best mulig for deg som bruker.

Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger. Du kan hindre at informasjonskapsler lagres på datamaskinen ved å endre innstillingene i nettleseren. Gjennom nettleseren kan du også slette alle lagrede informasjonskapsler.

Lagring av webstatistikk

Computas.com lagrer besøksstatistikk for hele nettstedet. Opplysninger som måles er hvilke sider/områder som er mest besøkt, om den besøkende har besøkt nettstedet tidligere osv. Det er ikke mulig å knytte denne informasjonen direkte til enkeltpersoner.

Informasjonen som lagres brukes til å gjøre besøksanalyser, avdekke mangler og som støtte i videreutviklingen av nettstedet.

Computas.com benytter verktøyet Universal Analytics til å samle besøksstatistikk, og det er benyttet en mulighet i Universal Analytics for å anonymisere leserens IP-adresse slik at denne ikke lagres hos Google. Google tilbyr i tillegg en opt-out plug-in som kan lastes ned fra Google sine sider for bruk​ til de vanligste nettlesere.