Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Fagsystemer

Vil du ha bedre kontroll og oversikt over dine arbeidsprosesser? Våre løsninger får dine medarbeiderne til å jobbe mer effektivt, samtidig som de trives bedre på jobb. Saksbehandling i dag handler ikke om rutinearbeid. Det er kunnskapsarbeid hvor ingen saker er like og saksbehandlerne må utvise stor grad av skjønn. De tar beslutninger basert på tolking av informasjon fra mange kilder og de vurderer mange faktorer.

Våre konsulenter har solid erfaring med kvalitetssikring og forenkling av arbeidsprosesser. Vi jobber tett med kundene, i langsiktige kundeforhold, for å forstå deres hverdag og deres utfordringer slik at hvert enkelt prosjekt blir tilpasset deres behov. Vår erfaring og vår metode, kombinert med våre teknologier, sikrer løsninger tilpasset din bedrift, og gjør både din og dine ansattes hverdag enklere og mer effektiv.

Vi hjelper deg med

 • Skreddersydd støtte for kunnskapsarbeid
 • Løsninger med integrert støtte for planlegging og gjennomføring av arbeid
 • Fleksibilitet gjennom en framspirende arbeidsflyt basert på en dynamisk sammenstilling av prosessbiter ettersom arbeidet skrider fram
 • Rik domenemodell tilpasset domenet
 • Samhandlingsteknologi
 • Avvikshåndtering
 • Støtte for dokumentproduksjon
 • Håndtering av kodeverk
 • Automatisert saksbehandling og automatiserte trinn på en integrert måte
 • Oversikt og kontroll over oppgaver, aktiviteter og ressurser
 • Korrekt behandling ihht. lover, forskrifter forretningsregler
 • “Saksmappe” - Sakens informasjon har forrang og er av større betydning enn prosessdefinisjonene
– A great product isn't just a collection of features. It's how it all works together.
Tim Cook

Slik hjelper vi deg

Med løsninger basert på FrameSolutions fra Computas får dine saksbehandlere støtte til gjennomføring av oppgaver. Fra enkle og rutinemessige til mer komplekse og krevende oppgaver. I tillegg til å håndtere arbeidsflyt mellom brukerne får også den enkelte bruker støtte til å gjennomføre den. Vi realiserer en helhetlig løsning med fokus på arbeidsutførelse, og unngår veksling mellom delsystemer og manglende integrasjon.

FrameSolutions er fleksibelt og tilpasses ethvert nivå av kompleksitet i din organisasjon. Vi bygger arbeidsprosessene steg for steg, noe som gjør veien fra implementering til bruk kort. Når løsningen er satt i drift for én arbeidsprosess kan den enkelt utvides til å dekke flere slik at den vokser organisk med organisasjonen.

Ved å jobbe på denne måten, samt tilrettelegge for intern erfaringsutveksling, sørger vi for å minimere implementeringkostnadene.

Prisvinnende løsninger

Vi har vært en ledende leverandør av skreddersydde arbeidprosessløsninger for saksbehandling i Norge de to siste tiårene. Noen av de sentrale og felles egenskapene til disse løsningene har de senere årene blitt gitt navnet Adaptive Case Management (ACM). Mattilsynet, Domstoladministrasjonen, UDI og NAV er alle kunder av Computas med operative ACM-løsninger i norsk offentlig sektor.

Tradisjonelle Business Process Management (BPM)-produkter virker best for forutsigbare prosesser og rutinearbeid. Fokus er på overordnet arbeidsflyt – typisk å sende stafettpinnen videre til neste aktør i samhandlingen.

Adaptive Case Management (ACM) er en form for BPM som er bedre egnet for kunnskapsarbeid. Vi er verdens beste i ACM, og med ACM-løsninger fra oss, får du en type kontroll som ingen andre tilgjengelige BPM-løsninger kan gi deg i dag.


Vil du vite mer?

Ring oss for en uforpliktende prat, eller send en epost, så kontakter vi deg.

Steinar Carlsen